Ryby, raci a mušle alla
seafood v GastronomicE

21. 09. 2019 od 18:00

PŘEDKRMY 


Marinované krevety s mandarinkami, avokádem a smažená rýže (225 Kč)
Gavi di Gavi DOCG 2018, Villa Sparina, Piemonte (0,1 l – 110 Kč)

Carpaccio z chobotnice s petrželí, piniemi, Ponzu omáčkou a pyré z pečených paprik (235 Kč)
Montefiorentine Soave Classico DOC 2017, Ca´rugate, Veneto (0,1 l – 115 Kč)

Tartar z mušlí sv. Jakuba s fenyklem, sušeným kachním prsem a červený pepř (275 Kč)
Pinot Grigio DOC 2017, Lis Neris, Friuli (0,1 l – 120 Kč)

Losos s dresinkem z medu, kopru a hořčice a presovaná okurka (195 Kč)
Friualono DOC 2017, Toros, Friuli (0,1 l – 155 Kč)

HLAVNÍ JÍDLA


Humří ocas s podmáslím a kaviárem, bisque, prach z choriza a bliny (550 Kč) 
Bastia Langhe Chardonnay DOC 2017, Conterno Fantino, Piemonte (0,1 l – 155 Kč)

Marinované filátko z makrely se uzenou paprikovou majonézou, marinovanou ředkví a bramborové pyré (435 Kč)
Riesling Harrer DOC 2018, Colterenzio, Alto-Adige (0,1 l – 115 Kč)

Soté ze slávek a srdcovek na bílém víně (325 Kč)
Sauvignon Langhe DOC 2018, Marchesi di Gresy, Piemonte (0,1 l – 135 Kč)

Výběr z čerstvých ryb

VÝBĚR ČERVENÝCH VÍN


Lillové Cannonau di Sardegna DOC 2018, Gabbas, Sardegna (0,1 l – 105 Kč)

Pinot Nero DOC 2018, Colterenzio, Alto-Adige (0,1 l – 120 Kč)

Více informací a rezervace vám poskytneme na emailu gastronomica@labottega.cz
nebo telefonicky na +420 222 233 811.

Menu s vyznačenými alergeny vám bude k dispozici na vyžádání u obsluhy.
Pro skupiny osmi a více osob bude k finálnímu účtu připočítáno 12,5% service charge.
Uvedené ceny jsou v Kč včetně DPH.