obědové MENU

obědové MENU 16.10 - 20.10.2017

PONDěLí

Fazolový krém

Tagliolini alla amatriciana

Caesar salát s kuřecím masem, krutony a parmazánem

úTERÝ

Fenyklová polévka s bramborem

Domácí cannelloni s vepřovým masem a bešamelovou omáčkou

Krůtí medailonky s cibulkovou omáčkou a pečeným bramborem

STřEDA

Pórková s vejcem

Rukolové risotto s kalamáry

Vepřové karé s květákovým pyré a omáčkou z červené řepy

ČTVRTEK

Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou

Houbové lasagne s parmazánem

Grilovaný losos s tekutou polentou a míchaným salátkem

Pátek

Kedlubnová polévka s kořenovou zeleninou

Rigatoni AOP s uzeným pstruhem a baby špenátem

Pomalu tažený vepřový bok na tymiánu a bílém víně s celerovo-jablečným pyré a demi glace

Cena polévky a hlavního chodu je 215 Kč.