NOVINKY

CHIANTI & LANÝŽE

Přijďte si vychutnat jedinečné degustační menu s lanýži a vinařstvím Nittardi. Celý večer 12/11/2019 se ponese ve společnosti toho nejlepšího z Itálie, Chianti & lanýže. Užijte si Itálii na talíři v celé její kráse.

PODZIMNÍ MENU

Do nového menu šéfkuchař Jakub Čadina promítá život. Inspiraci čerpá všude kolem sebe. Menu odráží Itálii, trendy, sezónnost i krásné podzimní ingredience - houby, dýni, květák, jablka ... Jakub do menu promítl vše, co jej ovlivňuje. Je to mix zážitků, hezkých vzpomínek na jídla a chuťové kombinace, které mu utkvěly v paměti, ať už teď nebo v dětství. Servíruje vám balanc všeho, co jej právě baví na jednom talíři. Za nás má podzimní menu šťávu. Pojďte ochutnat.

LETNÍ MENU

Představujeme vám letní menu, které má velké ambice už od předkrmu. Předkrmu, který jste si vlastně na menu vybrali sami. Poprvé jej šéfkuchař Jakub Čadina připravil jako jeden ze specials na eventu Amano hostuje Gastronomice. Během večera si jej hosté i několikrát přidali, slavil úspěch. A někteří se i vyslovili, že by si jej přáli přidat do stálého menu. Jakub vaše přání vyslyšel ...

JARNÍ MENU JE TADY

Nové menu v La Bottega Gastronomika má zelenou. Jarní menu je konečně tady a je krásně fresh! Jarní menu stojí na nejčerstvějších ingrediencích, které příroda kolem nabízí - mladý hrášek, jarní cibulka, mladá mrkev, špenát, chřest, cuketky a spousta bylinek. Je to hra, kombinací chutí, barev a textur. Už od pohledu nás každý z chodů moc baví. Tady je ...

ZIMNÍ MENU

Rádi bychom vám představili novinky, které si pro vás připravil šéfkuchař Jakub Čadina a jeho tým. Menu Gastronomiky prošlo velkou proměnou. A jelikož jsme na tastingu měli možnost vše důkladně ochutnat, tak se nebojíme říct, že je to menu, které je hodno nejedné návštěvy. Tak si ho pojďme hezky představit.

PODZIMNÍ MENU

Když se sejde skvělý koncept, tým lidí a ty nejkvalitnější ingredience, tak vznikne takové menu, že se o něm bude ještě dlouze mluvit. Pro hosty našeho italského bistra jsme si připravili menu inspirované podzimem, přírodou a vybranými sezónními surovinami.