RICCARDO LUCQUE

majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-​ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

JAKUB ČADINA

šéfkuchař cadina@labottega.cz +420 733 718 634

Během své kuchařské kariéry Jakub působil v řadě vyhlášených restaurací. Zkušenosti získával mimo jiné v pražských restauraci Chagall´s, nebo RedPif na pozici sous chefa. Do skupiny La Collezione přichází z restaurace Grand Cru, kde pod vedením Jana Punčocháře vařil tři roky.

Ladislav Edr

general manager edr@labottega.cz +420 720 549 123

Ladislav se stal členem týmu našich La Bottega bister v roce 2016 a rychle se vypracoval přes pozici číšníka a asistenta na současnou pozici manažera La Bottega Gastronomica. Předchozí zkušenosti získal po studiu hotelové školy v Pelhřimově v českém provozu i v zahraničí v nizozemské restauraci Restaurant The Beacon. 

Jana Kindlová

manager kindlova@labottega.cz +420 723 861 867

Původně se připravovala na dráhu pedagoga, nakonec ji však okouzlila gastronomie. Jana již před osmi lety začínala v restauraci Aromi nejprve na pozici helper, poté jako číšník. Její další kroky vedly do Zdenek´s Oyster Bar, kde se zamilovala do ústřic a champagne. Když přišla nabídka stát se manažerem jedné z našich botteg, neváhala a s radostí tuto velkou výzvu přijala.