CHef's MENU

Speciality šéfkuchaře daniela holana podáváme každý večer  od 17:00.
Je možné si je vychutnat samostatně nebo jako degustační menu. 

Vývar z prosciutto di Parma a kuřete, sous vide vejce 63C°, tagliolini, lanýž, bylinky

210,-

Weisburgunder, Castel Juval  0,1l / 145,-

Salát z manga, kiwi a fenyklu, crudo krevety Gambero Rosso, omáčka z domácího kaviáru, nakládaná šalotka, bylinky

360,-

Sauvignon blanc Ciringa, Tement  0,1l/ 140,-

Steak z hovězí svíčkové, marinovaná hlíva královská, uzený creme fraîche, estragonový krém, parmazánový crumble

540,-

Barolo Albe DOCG, G.D. Vajra  0,1l/ 260,-

 

CENA degustačního menu JE 950 KČ
Cena vinného párování JE 455 Kč

Jídelní lístek s vyznačenými alergeny je Vám k dispozici na vyžádání u obsluhy.
Pro skupiny osmi a více osob bude k finálnímu účtu připočítáno 12,5 % service charge.
Uvedené ceny jsou v Kč včetně DPH.