Vánoční menu v La Bottega Gastronomica

20. prosinec 2016

Nemáte plány na 24. prosince? A chcete ho strávit netradičně a přitom si volno užít? V La Bottega Gastronomica vám nabízíme možnost vánočního menu, které pro vás připraví šéfkuchař Tomáš Jiskra. Těšit se můžete na čtyřchodové menu, ve kterém nezapomínáme ani na sladkou tečku v podobě sezónního dezertu. Rádi vám poradíme i výběrem vín, které toto menu jistě ještě vylepší.

Vyzkoušejte tedy něco nového a přesvědčte se, že vánoční tabule nemusí být každý rok stejná a obsahovat jen rybu a bramborový salát. Rádi pro vás období Vánoce uděláme ještě svátečnější. Toto speciální menu si můžete v naší Botteze vychutnat pouze 24. prosince 2016.

Předkrm
Gratinované ústřice

Polévka
Rybí polévka

Hlavní chod
Stařené hovězí, černá kapusta, máslový brambor a dýně

Dezert
Ricotta a datle

Cena menu pro jednu osobu je 1 150 Kč.

Rezervovat můžete přes mail na gastronomica@labottega.cz nebo zavolejte na +420 222 233 811.