Poslední den roku 2016 v Gastronomice

25. prosinec 2016

Oslavte přelom roku 2016 stylově, s přáteli či v rodinném kruhu a s italskými specialitami z kuchyně La Bottega Gastronimica. Šéfkuchař Tomáš Jiskra vytvořil několikachodové silvestrovské degustačním menu ve formě bufetu, které jistě potěší milovníky dobrého jídla a vína. Nechte přípravu této jedinečné oslavy na nás. Jediné co musíte udělat, je si včas zarezervovat místo skrz níže uvedený email či telefon.

Předkrm
Marinovaný losos s červenou řepou
Tatarák z lososovitého pstruha s fenyklem
Roastbeef
Vitello tonnato

Finger food
Terina z kuřecích jater s ovocným želé
Brioche s krevetovým salátem
Telecí tatarák
Carpaccio z mořského vlka s avokádovým pyré, čerstvý křen
Beetroot tart

Polévka
Kaštanový krém
Rybí polévka

Pasta (live show)
Dýňové risotto
Rukolové risotto s nakládaným citronem
Tagliatelle ala siciliana s chobotnicí
Sépiové bucatini s fritovanými kalamáry

Hlavní jídla
Pečené francouzské kuře
Konfitovaný bůček z přeštického prasete
Pečená treska se špenátem

Saláty
Lehký bramborový salát
Salát z pečené dýně s kadeřávkem
Celerový salát s ořechy a jablky

Přílohy
Grilovaná zelenina
Máslové brambory
Sotýrovaný špenát

Cena silvestrovského bufetu pro jednu osobu je 1 100 Kč.
Své místo si můžete rezervova přes mail na gastronomica@labottega.cz nebo zavolejte na +420 222 233 811.