Mozzarellart menu v La Bottega Gastronomica

31. srpen 2016

Spoluprací dvou pražských veličin v oboru gastronomie vznikl projekt vinohradské La Bottega Gastronomica s Mozzarellart. Společně, druhý čtvrtek v září, představí široké veřejnosti a milovníkům italských delikates pokrmy připravené právě z mozzarelly nebo jiných italských sýrů. 

Nový šéfkuchař Bottegy, Tomáš Jiskra, nachystal pětichodové menu, jenž odráží sezónní suroviny a výrobky z produkce Mozzarellart. Součástí večera bude také ukázka výroby tohoto typického bílého pokladu, jenž předvedou mistři z tohoto sýrařství. Během týdne 5.9. – 11.9. budou produkty z Mozzarellart v prodeji se slevou 20 %.

 

Degustační večerní menu ve čtvrtek 8.9.2016 v ceně 1 150 Kč zahrnuje následující:

 

-salát z barevných rajčat, burrata

-pastiňákový krém s cizrnou

-vaječné tagliolini s pečenými rajčaty, stracciatella

-filet z platýze v lanýžové omáčce, šafránové pyré

nebo

 

-hovězí tagliata s máslovým bramborem a lanýži

-citronová ricotta, karamelizovaný fík

Kapacita pro tuto událost je 50 hostů, a proto neváhejte a zajistěte si své místo závaznou registrací na telofonu +420 222 233 811, emailu gastronomica@labottega.cz nebo přes server Restu.cz s poznámkou "Mozzarellart večeře".