Gastronomica součástí Grand Restaurant Festivalu 2017

10. leden 2017

Žižkovská Gastronomica se hrdě zařadila mezi podniky, které se zúčastní již osmého ročníku Grand Restaurant Festivalu. Jeho tváří je známý food kritik Pavel Mauer a přinese to nejlepší, co současná gastronomie v Česku může nabídnout. 91 restaurací, 36 měst, 14 krajů. To jsou fakta, ale pokud toužíte po konkrétnějších zážitku a zároveň chcete udělat radost svým blízkým, dopřejte si společně unikátní zvýhodněnou degustaci. Vybrat si můžete ze tří základních "balíčků" a užít si např. až tříchodovou večeři, doplněnou sklenkou pečlivě vybraného italského vína.

Šéfkuchař italského bistra La Bottega Gastronomica Tomáš Jiskra připravil tři jídla, na která se můžete těšit tuto zimu v rámci Grand Restaurant Festivalu. Motto “Baroko na talíři“ bude provázet celou akci, která proběhne v celé ČR od 15. 1. - 28. 2. 2017.

Řepný koláč s tvarohem z kozího sýra a s octovým karamelem

Jehněčí kolínko s celerovým pyré a s listy řapíkatého celeru

Medová ricotta s kompotem ze zimního ovoce


Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Bianco 2015
Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Rosso 2015

A jelikož našim zákazníkům rádi děláme radost a prožitek z dobrého jídla je u nás na první místě, připravili jsme v rámci Grand Restaurant Festivalu 2017 soutěž o kurz vaření! Autor nejhezčí fotky jídla z menu La Bottega Gastronomica vyhraje kurz dle svého výběru ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio. Stačí fotku na instagramu opatřit hashtagem #labottega, #tapravaitalie a #grflabottega a označit na ní účet @la_bottega_bistro a pak už si jen držet palce a doufat ve výhru!

Svůj balíček a místo si můžete již nyní zarezervovat skrz tento odkaz