CHŘESTFEST 2016

10. květen 2016

"Dnes u nás v restauraci začíná CHŘESTFEST 2016. Rád bych vás pozval na speciální menu.

Začnete polévkou z bílého chřestu s kalamáry pečenými na citrónové soli a černou omáčkou z kalamárů. Jako hlavní chod vám nasevírujeme grilovaného lososa se sauté ze slávek a zeleného chřestu a citrónovou pěnou.

A pokud bude hezky, rádi vás posadíme na naší zahrádku. Nezapomeňte si rezervovat místo. Těšíme se na vás."
- Martin Fořt

Menu:


Polévka z bílého chřestu s kalamáry pečenými na citrónové soli a černá omáčka z kalamárů.

White asparagus cream soup with lemon salt baked calamari and black ink 

Grilovaný losos se sauté ze slávek a zeleného chřestu a citrónová pěna.

Grilled fillet of salmon with green asparagus and mussels sauté with lemon foam