RICCARDO LUCQUE

majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

PETR ZBOJEK
ŠÉFKUCHAŘ
zbojek@labottega.cz
+420 774 941 902

Petr vystudoval obor kuchař - čišník v Rýmařově a jeho první profesionální zkušeností byla pozice kuchaře v Clarion Congress Hotel Prague. Další tři roky strávil jako kuchař v restauraci Divinis známého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. V lednu 2016 se stává sous chefem v La Bottega Gastronomica, sbírá zkušenosti a o rok později dostal možnost vést kuchyni jako šéfkuchař.

PETR ZBOJEK

ŠÉFKUCHAŘ zbojek@labottega.cz +420 774 941 902

Petr vystudoval obor kuchař - čišník v Rýmařově a jeho první profesionální zkušeností byla pozice kuchaře v Clarion Congress Hotel Prague. Další tři roky strávil jako kuchař v restauraci Divinis známého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. V lednu 2016 se stává sous chefem v La Bottega Gastronomica, sbírá zkušenosti a o rok později dostal možnost vést kuchyni jako šéfkuchař.

Marek Adamec
Manažer
adamec@labottega.cz
+420 773 100 361

Markova kariéra v gastronomii byla předučena rodinnou tradicí. Po absolvování hotelé školy působil Marek v podnicích na Malé Straně. Zkušenosti sbíral také ve Francouzské restauraci v Obecním dome. Nakonec Marek zvolil jako své působiště La Collezione. Přes Bistroteku a Tusarovu se dostal v listopadu 2015 jako manažer do Gastronomiky.

Marek Adamec

Manažer adamec@labottega.cz +420 773 100 361

Markova kariéra v gastronomii byla předučena rodinnou tradicí. Po absolvování hotelé školy působil Marek v podnicích na Malé Straně. Zkušenosti sbíral také ve Francouzské restauraci v Obecním dome. Nakonec Marek zvolil jako své působiště La Collezione. Přes Bistroteku a Tusarovu se dostal v listopadu 2015 jako manažer do Gastronomiky.